Búmerkið hjá felagnum

TV-inspektion.

Oplever du problemer i kloakken? Så kan vi hos Koldby Kloakservice hjælpe med en TV inspektion, der effektivt kan finde frem til problemet, hvorefter vi kan løse det. 

Vi tilbyder døgnservice alle årets 365 dage, hvis uheldet skulle være ude. Ring allerede nu på telefon 41 10 62 16 hvis du har brug for akut kloakservice. 
Vi hjælper kunder rundt omkring i Snedsted, Hurup, Thisted og omkringliggende områder, og har de rette maskiner der kan køre alle steder også hvor asfalten ikke rækker længere. 

Ring til os 24/7 alle 365 dage

Hvordan foregår en TV inspektion?

TV inspektion er et eftersyn, hvor vi ved hjælp af et lille kabelført kamera, kan se video og billeder af kloaksystemets konstruktion og driftstilstand. Kameraet gør det muligt at identificere og lokalisere eventuelle fejl i kloakken, brud og spor af rotter. 

Når vi har fundet frem til problemet, kan vi udføre den rette kloakservice for at stoppe eller udbedre skaderne, før de fører til nye eller større udfordringer. 
En TV inspektion kan f.eks. anvendes i forbindelse med:

  • Fejl eller problemer i kloakken
  • Mistanke om rotter
  • Forsikringssager
  • Handel af bolig
  • Nybyggeri og ombygning

TV inspektion er en effektiv løsning 

TV inspektion er en utrolig smart løsning, der benyttes til at lokalisere hvor og hvilket problem der er opstået i kloakken. Vi har det rette udstyr til at undersøge alle rørsystemer, både under og inde i huset.
Med et styrbart hoved på kameraet, er det muligt at se hvad der måtte give problemer i ethvert afløb. Vi kan følge rørsystemet i alle udløb, også i knæk og bøjninger eller i forskellige retninger. Det kan være uventede ting der giver problemer, men med et kamera kan vi finde årsagen til de stoppede afløb.

Oftest drejer det sig om aflejringer fra husholdningen, men det kan også være rødder der ødelægger rørene udefra, eller rotter der er kommet ind i systemet og laver ravage.
I alle tilfælde kan man med et kameratjek finde og løse problemerne.

Har du problemer i kloakken?
- Lad os hjælpe med TV inspektion

Står du med kloakproblemer, eller ønsker du blot at sikre at kloaksystemet fungerer som det skal? Så kontakt Koldby Kloakservice allerede i dag og lad os hjælpe med at sikre et velfungerende kloaksystem. 

Står du med et akut problem der kræver udbedring med det samme, så ring til os på telefon 41 10 62 16. Vi tilbyder døgnservice alle årets dage, hvis uheldet er ude.